Glamping majat

Glamping majat

Glamping majoissa yövyt pehmeissä lakanoissa omassa rauhassa. Alueella on kaksi majaa (ylämaja ja alamaja), joilla molemmilla käytössä oma tynnyrisauna. Majoissa ei ole lämmitystä eikä ilmastointia, ovet ja ikkunat toki saat auki tuuletusta varten :) 

Majan varustukseen kuuluu sänky petivaatteilla varustettuna, lisäksi käytettävissä on paksummat peitot tarvittaessa sekä ylimääräisiä vilttejä. Majasta löydät myös villasukkia käyttöösi sekä pyyhkeet saunalle. 

Talo tarjoaa myös käyttöön kynttilöitä tunnelman luomiseen sekä korvatulppia herkkäunisille. Majat ovat pimennysverhoin varustettuja. 

Kummankin majan yhteydessä on oma henkilökohtaisessa käytössä oleva terassi, terassilla on aita näkösuojana. Käytössäsi on myös kaasugrilli sivukeittimellä ruuan laittoa varten. Yhteiskäytössä on myös erillinen grillipaikka, sekä kesäkeittiö. 

Majoissa ei ole sähköä, kesäkeittiöön tulee sähköä ja siellä voit esimerkiksi ladata kännykkää. Kesäkeittiössä on myös käytössä jääkaappi, mikro, kahvinkeitin ja vedenkeitin. Huomioithan, että suihku mahdollisuutta ei ole. Peseytyminen tapahtuu saunalla mihin kantovesi päätalolta. Vettä saat tottakai hakea myös ruuanlaittoa varten, juotavaksi ja tiskien tiskausta varten (tiskaus kesäkeittiössä)